De Eigen Zaak

20
feb.

ZZP'er met KvK-nummer, maar geen zin om privégegevens op straat te gooien?

Webredactie

Via Kamer 52 en registratieadres.nl kun je je bedrijf laten inschrijven op een ander adres, zodat je huisadres niet op GoogleMaps te vinden is op je bedrijfsnaam
Lees meer
31
jan.

Vraagt alweer een bemiddelaar om een kopietje paspoort? Bescherm je ID met app

Webredactie

Identiteitsfraude plegen wordt moeilijker als mensen hun identiteit beter beschermen. Om mensen hierbij te helpen heeft minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de KopieID app gelanceerd, waarbij mensen met hun smartphone gemakkelijk een veilige kopie van hun identiteitsbewijs kunnen maken.
Lees meer
09
jul.

Wettelijke betalingstermijn is 30 dagen.

Webredactie

Sinds 16 maart 2013 is er het één en ander veranderd met betrekking tot betalingstermijnen. In de wet is hier nu een maximum voor opgenomen. Daarnaast is nu wettelijk geregeld op welke bedragen u in ieder geval aanspraak kunt maken als er te laat betaald wordt. De nieuwe regeling geldt, behalve voor consumententransacties, voor alle overeenkomsten die sinds deze datum gesloten zijn.
Lees meer
28
jun.

Vergelijken van printkosten per printer

Webredactie

Sommige printers zijn goedkoop in aanschaf, maar zijn duur in verbruikskosten. Wat is de beste keuze? Er is een website waar kosten van printers worden vergeleken.
Lees meer
28
jun.

10 regels voor een betere website | Deel 1

Webredactie

Als professional of ondernemer kan jouw website het meest krachtige ‘wapen’ zijn in je marketing systeem. Helaas zijn de meeste websites van mijn studenten niet veel meer dan een online brochure, die niets (of heel weinig) doet om hun business te ondersteunen. Als jouw website geen resultaat geeft, dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen om het direct te verbeteren.
Lees meer
28
jun.

Meer bezoekers naar je website

Webredactie

Je website zit goed in elkaar en nu ben je zover om online bezoekers te ontvangen op je website en om jouw website zijn werk te laten doen, namelijk: 1. Jou te positioneren als een vaardig professional en een expert in jouw vakgebied 2. Bezoekers (‘vreemden’) te converteren naar leads (‘vrienden’) 3. Leads converteren naar klanten
Lees meer
28
jun.

ZZP'er extra kwetsbaar voor identiteitsfraude wegens verplichting kopie paspoort

Webredactie

Sommige vertalers en tolken voelen zich onbehaaglijk bij de hoeveelheid kopietjes-paspoort die ze moeten afgeven. BSN-nummer, naam, geboortedatum en -plaats: volgens de wet moet je al die gegevens aan je opdrachtgevers verstrekken. Aan de andere kant klinkt vaak de vermaning om toch vooral geen (kopie) ID uit handen te geven vanwege het risico op identiteitsfraude en - fouten. Als iedere zzp'er voldoet aan de eis van de belastingdienst en jaarlijks drie opdrachtgevers heeft, liggen er jaarlijks miljoenen (kopieën) ID op straat. Hoe voorkom je identiteitsfraude?
Lees meer
28
feb.

Thuis werken of kantoorruimte huren?

Webredactie

Veel NGTV-leden werken vanuit huis. De voordelen zijn evident: geen reistijd, lage kosten, en met een beetje geluk is het ook mogelijk om in stilte te werken. Maar het heeft soms ook nadelen.
Lees meer
23
feb.

6 tips voor e-mail die gelezen wordt

Webredactie

Je klanten, zakenpartners en collega’s hebben vaak geen tijd om al hun e-mail te lezen. Sommigen krijgen honderden e-mails per dag. Ze scannen de titels en lezen en beantwoorden de mails die ze snel kunnen beantwoorden. Aan de rest komen ze vaak niet meer toe. Hoe zorg je er voor dat ze jouw mail wél lezen? Bryan A. Garner geeft in de Harvard Business Review zes handige tips.
Lees meer
07
feb.
24
jan.

Digitale Postzegel van Post.nl

Webredactie

Hij lijkt langzaam uit te sterven, de postzegel. Beëdigde vertalers horen tot het steeds selectere groepje mensen dat nog regelmatig de gang naar de brievenbus maakt. Voor de postzegels zelf hoef je deur niet meer uit.
Lees meer
20
jan.

Tips voor een onderwerpregel die tot lezen aanzet

Webredactie

De onderwerpregel is het eerste dat je relaties van je nieuwsbrief zien in hun (vaak overvolle) mailbox. Daarmee bepaalt deze ene onderwerpregel voor een belangrijk deel of je nieuwsbrief gelezen of weggeklikt wordt. Ook spamfilters scannen nauwkeurig de wijze waarop een onderwerpregel wordt geformuleerd
Lees meer
18
jan.

Website statistieken met Mtrack

Webredactie

Mtrack is dé teller waarmee u een helder antwoord krijgt op alle vragen die u heeft over het bezoek aan uw website.
Lees meer
18
jan.

Professionele nieuwsbrieven versturen met LaPosta

Webredactie

Met Laposta is het uitzonderlijk makkelijk om je relaties te beheren, nieuwsbrieven op te stellen en te versturen, en resultaten te interpreteren. Laposta is zeer gebruiksvriendelijk en uiterst betrouwbaar.
Lees meer

Deze site maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en verbeteren.

Akkoord Weigeren